Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
05/06/2009

El Patronat Municipal d’Esports presenta una guia amb les activitats físiques i esportives d’estiu a Vilafranca

L’oferta que recull aquesta guia està composada per 20 activitats per infants, 25 activitats per joves i 16 més per adults.

El Patronat Municipal d'Esports ha presentat la guia que recull l'oferta d'activitats físiques i esportives que l'Ajuntament, el teixit associatiu i el sector privat, organitzaran al llarg d'aquest estiu a Vilafranca. La regidora d'Esports, Emília Torres, i el director del patronat, Jordi Gallego, han fet la presentació d'aquesta guia que es pot trobar en format digital a la plana web de l'Ajuntament. Aquest recull vol aglutinar el conjunt d'activitats físiques i esportives que s'organitzen a Vilafranca a l'estiu i evitar la dispersió de la informació sobre aquesta matèria. La majoria de les activitats tenen lloc entre el 25 de juny i el 31 de juliol.
La major part de les activitats que composen aquesta guia tenen un marcat objectiu recreatiu. Però també hi podem trobar activitats que incideixen en els objectius utilitaris, els formatius, els de salut i els competitius, fonamentalment des d'un plantejament lúdic en aquest últim cas. 
El 80% de les activitats són continuades, és a dir, tenen una durada superior a una setmana. La majoria d'elles tenen una durada superior a les 4 setmanes. Només el 20% són activitats puntuals, de menys d'una setmana de durada. L'Ajuntament de Vilafranca organitza directament el 42,5% de l'oferta i col·labora amb altres entitats o associacions per ofertar activitats concretes en un 9%. La resta d'activitats s'organitzen des d'entitats i associacions, en un 39,50%, i des del sector privat en un 9%.
Els joves, entre 16 i 25 anys, és el col·lectiu que disposa de més oferta, en un 41%. Els infants, fins als 15 anys disposen del 32,75% de l'oferta. Per últim, la població adulta, major de 25 anys, té el 26,25% de l'oferta global.
A banda del format web de la Guia, que evita la despesa de l'edició de fulletons i cartells, l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, les oficines del Patronat Municipal d'Esports i el punt informatiu del Complex Aquàtic disposaran de la informació per facilitar-la a les persones interessades.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 05/06/2009


Segueix-nos a :