Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
05/06/2009

Una atleta grega que promociona els Campionats d’Europa de Barcelona 2010 acabarà la primera etapa del seu recorregut a Vilafranca

Informació al diari Sport

Qui ho vulgui podrà acompanyar Alexandra Panayotou corrent o en bicicleta fins la seva arribada a la plaça de l'Ajuntament, aquest dissabte a les 18 hores.

Aquest dissabte, ente les 6 i les 7 de la tarda, arribarà a Vilafranca l'atleta grega Alexandra Panayotou, que recorrerà 2010 km en un mes corrent, per promocionar el Campionat d'Europa de Barcelona 2010. L'atleta grega resident a Barcelona s'ha posat el repte de recórrer exactament 2.010 km per mitja península per promocionar el Campionat d'Europa d'Atletisme Barcelona 2010. 
L'aventura començarà aquest dissabte 6 de juny a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona i Panayotou, amb diversos desafiaments d'aquest tipus a la seva esquena, correrà cada dia una mitjana de 70 quilòmetres per retornar a Barcelona un mes després, el 6 de juliol. El recorregut de l'atleta grega passarà per Catalunya, el País Valencià, Aragó, la Rioja, el País Basc, Navarra fins a retornar una altra vegada a Catalunya.
Alexandra Panayotou, d'origen irlandès, amb un currículum molt destacat com a ultramaratoniana i una millor marca de marató de 2:48 aconseguida a Barcelona fa cinc anys, lluirà el logotip de Barcelona 2010 i portarà a la motxilla la mascota de l'esdeveniment. La primera etapa d'aquest recorregut per mitja península s'acabarà el mateix dissabte a Vilafranca del Penedès. L'organització de Barcelona 2010 muntarà una autocaravana a la plaça de la Vila de Vilafranca davant de l'Ajuntament per esperar l'atleta, que arribarà entre les 6 i les 7 de la tarda.
Totes les persones que vulguin acompanyar corrent o en bicicleta a l'atleta fins la plaça de l'Ajuntament de Vilafranca, podran fer-ho en qualsevol punt a partir dels darrers 5 km.
L'atleta arribarà a Vilafranca per la carretera N-340 i a partir de l'entrada al municipi serà acompanyada per la policia local que obrirà pas al grup. Un bon punt per començar a acompanyar a l'atleta serà l'Avinguda de Barcelona, a l'alçada de la rotonda situada al costat del centre comercial Esclat. A l'autocaravana de l'organització, situada des de les 17h de la tarda a la plaça de l'Ajuntament, us podran informar en tot moment de la posició de l'atleta i de l'hora prevista d'arribada.

Plànols del recorregut que l'atleta farà en el proper mes:
Plànol 1 (jpg)
Plànol 2 (jpg)
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 05/06/2009


Segueix-nos a :