Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
02/06/2009

Nova temporada de visites de posta de sol al campanar de Santa Maria

    Visita al campanar i vista de la posta de sol

El proper dissabte 6 de juny el Patronat Municipal de Comerç i Turisme posa en marxa, un any més, la temporada de visites al campanar.

Les visites guiades al Campanar de Santa Maria són ja un clàssic de l‘inici d‘estiu. Aquest proper dissabte 6 de juny el Patronat Municipal de Comerç i Turisme de Vilafranca del Penedès posa en marxa, un any més, la temporada de visites que es perllongarà durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre, tots els dissabtes a la tarda de la ma dels professionals de l‘empresa de serveis culturals Tríade.

El recorregut de la visita guiada comença amb una explicació general de l‘església de Santa Maria i els elements més singulars de la portalada lateral per taslladar-se després a l‘entrada del campanar i fer un recorregut per les antigues dependències d‘aquest edifici: la sala de l'Àngel Penell, la sala on habitaven els monjos responsables dels tocs de les campanes i que actualment ocupa un rellotge d'engranatges de l'any 1929, recentement restaurat pels alumnes del mòdul de mecànica de l'IES Alt Penedès; la sala de les campanes religioses i al final la terrassa i sala de les campanyes horàries on s'acaba la visita. Coincidint amb la posta de sol, arriba l'hora de la degustació d'una copa de vi o cava per gentilesa

Les visites tindran lloc tots els dissabtes al vespre. Durant el mes de juny seran els dies 6, 13, 20 i 27 a 2/4 de 9 del vespre. Durant el mes de juliol les visites començaran també a 2/4 de 9 del vespre els dies4, 11, 18 i 25. Els mesos d'agost i setembre s'avançaran les visites ½ hora i començaran a les 8.00h. a l‘agost els dies 1, 8, 15 i 22 i al setembre els dies 5, 12, 19 i 26.

Per gaudir de les visites guiades de “posta de sol” cal fer una reserva prèvia de la visita, ja que els grups seran com a màxim de 20 persones. El preu és de 4,30.-€ per persona i els tickets s'hauran de recollir a l'Oficina Municipal de Turisme als baixos de la Casa de la Vila, telèfon 93 818 12 54.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 03/06/2009


Segueix-nos a :