Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
19/06/2009

Els propers dies 2 i 3 juliol se celebra el II MEETING INTERNACIOANL DE LES RUTES DEL VI

Meeting Internacional Rutes del Vi

Organitzat pel Patronat de Comerç i Turisme de Vilafranca, compta amb el patrocini de l’Àrea de Turisme de la Diputació de Barcelona, el Servei d’Ocupació de Catalunya i l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI).

Enguany el II Meeting Internacional de les Rutes del Vi es realitzarà en el marc del Caixa Penedès Vijazz. Durant aquesta primera setmana de juliol es concentren un seguit d'actuacions i esdeveniments relacionats amb la promoció econòmica (mostra de vins i caves elaborats al Penedès), amb la cultura del vi i del jazz (tasts de vins, exposicions específiques relacionades amb el món del vi i festival de jazz), amb el turisme en general i l'enoturisme en especial (visites al patrimoni i visites als cellers de Vilafranca i comarca) organitzades pel Patronat de Comerç i Turisme i el Consorci de Promoció Turística de l'Alt Penedès.
Aquest II Meeting Internacional s'enfronta a l'important repte de consolidar-se com a referència i punt de trobada del turisme del vi en general i de les rutes del vi en específic. El Meeting Internacional de les Rutes del Vi se situa en el marc d'actuació de diversificació de l'economia local i comarcal. Mitjançant el meeting, es vol incentivar l'empresariat vitivinícola perquè aposti per una alternativa econòmica com el turisme, que millori les infrastructures i els serveis per arribar al turisme de qualitat. Aquest meeting serà el punt de partida per a la recerca d'alternatives de riquesa i negoci, fent del turisme una nova font de creació de llocs de treball i de noves iniciatives empresarials.

Públic objectiu i abast del programa
El meeting està dirigit a totes aquelles persones professionals i estudiants de turisme, empreses i entitats relacionades amb el turisme del vi i la gastronomia, que vulguin conèixer experiències d'èxit de diferents països.
El programa del II Meeting Internacional de les Rutes del Vi compta amb la participació de ponents procedents de diferents rutes internacionals i persones de referència en el món de la gastronomia i la promoció enogastronòmica. 

La novetat del programa radica en que s'ha estructurat en tres gran blocs temàtics: 
- L'enoturisme al vell continent. S'exposaran experiències de Rutes del Vi a Europa entre les quals hi ha rutes d'Hongria, Suïssa, Itàlia i Portugal i també comptarà amb la ponència de Joan Roca, considerat un dels millors cuiners del món, sobre la cuina del vi.
- Enoturisme Penedès. Nous camins per a nous reptes, on s'exposaran els enfocaments de l'enoturisme al Penedès.
- Rutes turístiques del sabor en el món. Hi haurà ponències de rutes turístiques basades en altres productes com la cervesa, el formatge, la sidra i una visió de la promoció enogastronòmica que porta a terme Turisme de Catalunya.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 19/06/2009


Segueix-nos a :