Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
08/06/2009

Alteracions del trànsit a l’avinguda de Tarragona, al carrer Vidal i al lateral de la rambla de Sant Francesc

La propera setmana continuaran les alteracions del trànsit a causa dels treballs d’instal·lació d’una nova línia soterrada de baixa tensió de FECSA a l’avinguda de Tarragona.

Així, els propers dilluns i dimarts 15 i 16 de juny estarà tallat el lateral de Santa Anna de la rambla de Sant Francesc les 24 hores del dia. El veïnat afectat haurà d'accedir als habitatges des de la Font dels Alls.
D'altra banda, dimecres 17 de juny es durà a terme el reasfaltat de les rases que s'han obert aquesta setmana tant a l'avinguda de Tarragona com al carrer Vidal i el lateral de la rambla de Sant Francesc. Per tant, aquestes vies quedaran tallades a la circulació de vehicles mentre s'hi estigui reasfaltant. En una primera fase s'asfaltaran les rases de l'avinguda de Tarragona i del carrer Vidal i en una segona fase les del lateral de la rambla de Sant Francesc, per tal d'alterar en la menor mesura possible el trànsit en aquesta zona. A última hora de la tarda de dimecres es calcula que aquestes tres vies estaran obertes al trànsit.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 08/06/2009


Segueix-nos a :