Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
12/05/2008

S'aprofita l’aigua disponible de l’any passat per omplir una de les piscines d’estiu

Tenint en compte l’escassetat de recursos hídrics i la vigència del decret de sequera que ha dictat la Generalitat, el Patronat Municipal d’Esports de Vilafranca ha pres mesures per estalviar aigua de cara a la propera campanya d’estiu.

Una d'aquestes mesures, que s'està portant a terme aquests dies, és l'aprofitament de l'aigua utilitzada l'any passat per omplir les piscines d'estiu.

En un principi el Patronat Municipal d'Esports ja havia pres la decisió d'anul·lar la piscina més propera al Complex Aquàtic i, en aquest sentit, ja no s'utilitzarà per al bany com a piscina d'estiu. Aquesta és la piscina més antiga de la Vila i, per tant, la que està en més mal estat. També és la que s'ha d'enderrocar en previsió del començament de les obres d'ampliació i reforma del Complex Aquàtic que es preveuen iniciar aquest estiu mateix.

Actualment les dues piscines d'estiu estaven a la meitat de la seva capacitat. Per tal d'aprofitar l'aigua existent, amb una bomba s'ha traspassat l'aigua de la piscina més nova a la piscina més antiga. Aquests dies s'està procedint a la neteja de la piscina més nova, que és la que estarà oberta com a piscina d'estiu, i paral·lelament s'està netejant l'aigua aprofitant que els filtres de la piscina antiga serà l'última vegada que s'utilitzaran pel seu proper enderrocament.

Un cop l'aigua de la piscina antiga estigui neta, amb una bomba es traspassarà aquesta aigua, amb perfectes condicions per al bany públic, a la piscina més nova, que és la que s'utilitzarà com a piscina descoberta d'estiu. Aquest procediment permetrà aprofitar l'aigua disponible i així evitar la despesa que suposaria haver de transportar aigua que no fos de boca, ja que en aquests moments està prohibit omplir piscines amb aigua potable. 

Més informació sobre l'estaalvi d'aigua.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 12/05/2008


Segueix-nos a :