Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
14/05/2008

Oferta de formació per a les entitats i associacions de Vilafranca

Cursos de formació per a entitats

S’oferiran dos cursos sobre Fiscalitat associativa i sobre Organització de l’entitat.

Fiscalitat Associativa i Organització de l'entitat: Revisem el seu funcionament són dos cursos que s'impartiran l'últim cap de setmana del mes de maig i el primer del mes de juny, en el marc de l'oferta de formació que l'Ajuntament de Vilafranca, amb el suport del Patronat Flor de Maig de la Diputació de Barcelona, adreça a les entitats i associacions locals. El cicle s'ha programat per aquest any 2008 i es farà a les instal·lacions de l'Escorxador.

Els cursos tindran una durada de dues sessions cadascun i es realitzaran els divendres en horari de 18 a 21h i els dissabtes de 9 a 14h, a càrrec de la Fundació Pere Tarrés.

Els divendres 30 i el dissabte 31 de maig es durà a terme el primer curs, Fiscalitat associativa, que tindrà una durada de 8 hores i s'adreça especialment a les associacions de nova o recent creació. El divendres 6 de juny i el dissabte 7 de juny es durà a terme el segon curs, titulat Organització de l'entitat: revisem el seu funcionament, amb una durada de 8 hores.

La metodologia de tots dos cursos serà pràctica, amb treballs en grup i discussions per part de les persones participants. Es proporcionarà a l'alumnat material i eines pel posterior treball en la pràctica quotidiana i, en tot moment, existirà flexibilitat per adaptar-se als interessos i expectatives dels participants.

Les places són limitades i es tindrà en compte l'ordre de sol·licitud, limitant-ne el nombre de representants de cada entitat, si és necessari. La inscripció és gratuïta i s'haurà de realitzar fins al dimecres 28 de maig, a l'Escorxador, en horari de 9 a 14h i de 17 a 21h. També hi podeu contactar per telèfon, al 93 890 04 59, i correu electrònic escorxador@vilafranca.org

Pots descarregar-te els següents documents relacionats (format pdf):
Cartell del programa
Díptic informatiu del programa© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 14/05/2008


Segueix-nos a :