Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
16/06/2009

Comencen les obres de reurbanització d’un tram del carrer del Cid

Projecte

El proper dijous 25 de juny s’iniciaran les obres d’urbanització del carrer del Cid en el tram comprès entre el carrer Pere Alagret i el carrer Igualada.

Aquesta obra és una fase més del projecte que ha de transformar l'eix dels carrers del Cid i Pines en un nou recorregut més confortable per als vianants. Aquest projecte està finançat pel Fons Estatal d'Inversió Local a Vilafranca.
Tot i les obres en aquest tram del carrer del Cid, la cruïlla amb el carrer Pere Alagret no quedarà afectada per les obres, de manera que els vehicles que circulin pel carrer del Cid podran continuar pel carrer Pere Alagret. Per tal de facilitar la incorporació al carrer Igualada, es modificaran les direccions del tram del carrer General Zurbano, de manera que entre el carrer Pere Alagret i el carrer Igualada, passarà a ser de doble sentit de circulació.
Es preveu que les obres en aquest tram del carrer del Cid tinguin una durada aproximada de 2 mesos. Posteriorment seguiran els treballs a la resta del carrer fins a la cruïlla amb l'avinguda de Barcelona.
Actualment ja s'està treballant en les obres de reurbanització del carrer de Pines. L'actuació que s'està executant a l'eix Cid-Pines consisteix en l'ampliació de voreres, millores en el paviment, la senyalització, la col·locació d'arbrat i de mobiliari urbà. En total s'actuarà en una superfície de 2.395 m2 amb un pressupost de 670.000 euros.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 16/06/2009


Segueix-nos a :