Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
05/06/2009

COMRàdio i les emissores municipals defineixen conjuntament la programació sindicada de la temporada 2009-2010

(C) Maysum Abu-Khdeir Granados

La decisió s’ha pres aquest dimecres a Vilafranca del Penedès durant la 2ª edició de l’Infolocal, la trobada de directors i caps d’informatius de les ràdios municipals consorciades a la COM.

Els responsables de COMRàdio i de les emissores municipals consorciades han traçat conjuntament les línies mestres de la programació sindicada per a la temporada 2009-2010. La programació sindicada integra programes produïts tant per COMRàdio com per les emissores municipals consorciades, que es posa a lliure disposició d'aquestes perquè puguin emetre-la d'acord amb les seves necessitats de programació. Aquest acord s'ha pres aquest dimecres a Vilafranca del Penedès durant la 2ª edició de l'Infolocal, la trobada de directors i caps d'informatius de les emissores municipals consorciades a la COM.
Durant la trobada, els representants de les emissores municipals han valorat molt positivament l'intercanvi de notícies d'àmbit general i esportiu que la COM i les ràdios municipals van decidir iniciar fa un any, en el marc del primer Infolocal. Per aquest motiu, els assistents han acordat continuar i millorar aquesta xarxa informativa d'intercanvi.
La clausura de l'acte ha anat a càrrec de l'alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, que ha destacat “la importància de les ràdios locals, ja que a través d'elles es dóna a conèixer l'activitat de moltes pobles i ciutats”.
L'Infolocal ha estat organitzat conjuntament pel Consorci de Comunicació Local, l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, COMRàdio i Ràdio Vilafranca.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 05/06/2009


Segueix-nos a :