Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
22/06/2009

Tall de trànsit a la cruïlla Palma-Parellada

Els vehicles que vulguin accedir al carrer de la Parellada, entre el carrer de la Palma i la rambla de Nostra Senyora, ho podran fer a través del carrer de Ribera.

A causa de les obres de canalització i soterrament de serveis que s'estan realitzant al carrer de la Palma, els dies 22, 23 i 25 de juny, en horari de 8 del matí a 8 del vespre, quedarà afectada la cruïlla amb el carrer de la Parellada i, en conseqüència quedarà restringit el trànsit de vehicles per aquest carrer.
Els vehicles que vulguin accedir al carrer de la Parellada, entre el carrer de la Palma i la rambla de Nostra Senyora, ho podran fer a través del carrer de Ribera. El tram del carrer de la Parellada, entre el carrer de Puigmoltó i el carrer del Pou de la Pina quedarà aquests dies sense sortida, i caldrà sortir pel carrer de Puigmoltó.
Durant aquests dies, els comerços i establiments del carrer de la Parellada que utilitzen el servei de recollida de paper-cartró comercial, hauran de desplaçar-se als punts de recollida més propers per dipositar el cartró comercial, que són al carrer de la Indústria, al carrer de la Font o al final del carrer de la Parellada cantonada amb carrer Santa Clara.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 22/06/2009


Segueix-nos a :