Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
25/06/2009

Detingut un individu per robatori amb força en grau de temptativa

La persona detinguda té 32 anys, resideix a Badalona i respon a les inicials C.A.

Aquest dilluns la Policia Local de Vilafranca va detenir un individu per la presumpta comissió d'un delicte de robatori amb força. Els fets van produir-se passada la mitjanit quan una trucada telefònica va alertar la Policia Local que uns individus estaven al carrer Tossa de Mar forçant la porta d'accés d'un establiment públic amb l'ànim de robar al seu interior.
Des de la Sala de Coordinació Operativa de la Policia Local es va comissionar dues dotacions policials. En arribar els agents van trobar tres individus que, en advertir la presència dels agents, van llençar un pic d'obra al terra i van fugir corrent a peu en direccions oposades. Els agents van iniciar una persecució i van aconseguir interceptar-ne un d'ells. Un cop aturat, se'l va identificar i es va comprovar que la porta de l'establiment es trobava malmesa i que no havien arribat a accedir a l'interior del local.
Davant d'aquests fets, que podrien ser constitutius d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa, els agents van practicar la detenció de l'individu implicat i el van traslladar a les dependències de la Policia Local on es van instruir les diligències corresponents.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 25/06/2009


Segueix-nos a :