Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
03/06/2009

Tallers d’estiu de música i danses tradicionals

Tallers d'estiu

Del 6 al 10 de juliol juliol tindrà lloc la quarta edició dels Tallers d'Estiu de música i danses tradicionals, que té les inscripcions fins al 25 de juny.

Del 6 al 10 de juliol juliol tindrà lloc la quarta edició dels Tallers d'Estiu de música i danses tradicionals, un cicle organitzat per l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i l'Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, amb la col·laboració de la Coordinadora de Grallers de Vilafranca, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. A banda de l'oferta formativa d'instruments (gralla, flabiol, tarota, sac de gemecs, acordió diatònic i timbal), es manté la dansa tradicional i el taller de polifonies tradicionals. 

El taller d'instruments tradicionals es farà a les instal·lacions de l'Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet en sessions de 30 o 45 minuts de durada, entre les 4 de la tarda i 2/4 de 9 del vespre.
Hi ha diferents modalitats de participació en aquests tallers per a alumnes a partir de 8 anys d'edat: Modalitat individual, Modalitat de grup i Modalitat col·lectiva. 
Preus:
Instruments modalitat individual (30 minuts): 30€
Instruments modalitat individual (45 minuts): 40€
Instruments modalitat grup o col·lectiva (45 minuts): 25€/persona 

El taller de danses tradicionals tindrà lloc a l'Escorxador totes les tardes de 7 a 2/4 de 9. Les places per participar-hi són limitades i s'adreça a persones majors de 16 anys d'edat i el preu és de 20€. 

El taller de Polifonies tradicionals treballarà melodies cantades a diferents veus.
Les dates per aquesta activitat són els dies 8, 9 i 10 de juliol, de 18,30h a 20,30h al Calustre de Sant Francesc. Els participants han de ser majors de 16 anys i el preu és de 20€. 

Com a cloenda dels tallers, hi haurà la mostra de música i danses tradicionals al pati de l'Escorxador, els dies 9 i 10 de juliol, de 21 a 22 h del vespre. La mostra anirà a càrrec de colles de grallers ja consolidades i també del professorat i de l'alumnat de tots els tallers. 

INSCRIPCIONS:
Les inscripcions es podran realitzar fins al 25 de juny, els dijous de 9 a 14 hores i totes les tardes de 17 a 21 h al Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca, l'Escorxador, telèfon 93 890 04 59 c/e: cultura@vilafranca.org.
Un cop admès el grup o la persona s'haurà de fer l'ingrés al compte bancari que s'indiqui. La matrícula no serà efectiva fins el lliurament del resguard d'ingrés del pagament. Un cop formalitzada la matrícula al curs no es retornaran els diners en cap cas.
Les places són limitades, es tindrà en compte l'ordre d'arribada de les sol·licituds i es prioritzarà l'alumnat de Vilafranca, si és necessari.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 03/06/2009


Segueix-nos a :