Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
23/06/2009

Els serveis de català de Vilafranca i de l’Alt Penedès canvien de local

A partir del dia 1 de juliol proper, el Servei de Català de Vilafranca i de l’Alt Penedès es trobarà en un local nou, situat al carrer de Pere el Gran, número 32, 1a planta.

A partir del dia 1 de juliol proper, el Servei de Català de Vilafranca i de l'Alt Penedès es trobarà en un local nou, situat al carrer de Pere el Gran, número 32, 1a planta, en l'edifici que fa cantonada amb el carrer d'Eugeni d'Ors, als baixos del qual hi ha Creu Roja Vilafranca. Es tracta d'un espai rehabilitat que acollirà el servei local i comarcal i la direcció del Centre de Normalització Lingüística de l'Alt Penedès i el Garraf. També disposarà de tres aules per fer-hi els cursos de català per a adults, que fins ara s'impartien a l'Escorxador o a l'IES Eugeni d'Ors.
Per posar-se en contacte amb el Servei de Català caldrà anar al carrer de Pere el Gran, 32, 1a planta o bé trucar al telèfon 93 890 61 79. També és possible dirigir-se al servei per mitjà del correu electrònic slcvilafranca@cpnl.cat.
El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, més de 90 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 23/06/2009


Segueix-nos a :