Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
24/10/2019

Es presenta el cicle de concerts “En clau de salut”, que tindran lloc a l’Hospital Comarcal

Acte de presentació

Els propers concerts seran el dies 6 de novembre i l'11 de desembre.

Aquesta setmana s'ha presentat a l'Hospital Comarcal el cicle de concerts que, amb el lema En clau de salut, es realitzaran en diferents espais de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès a càrrec de diferents formacions d'alumnes i professors de l'Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet de Vilafranca

Aquest cicle de concerts és fruit el conveni signat entre la Fundació Pinnae, l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès i l'Ajuntament de Vilafranca. En nom de l'hospital, el seu gerent el Dr. Josep Lluís Ibàñez, explicava que la voluntat és obrir les instal·lacions de l'hospital a tothom i mostrava el seu orgull pel fet que “el de Vilafranca és dels primers hospitals a acollir aquestes iniciatives. Només s'ha fet en grans hospitals de Madrid o Barcelona”. 

Per part de l'Ajuntament, la regidora d'Educació i presidenta de l'Institut Municipal de Formació, on està integrada l'escola municipal de música, Xell Montserrat, lloava la col·laboració entre les tres institucions, “que permetrà fer més amable i acollidora l'estada dels pacients a l'hospital i alhora atraure visitants. També és un bon motiu per fer sortir l'escola fora del seu àmbit habitual i que els usuaris de l'hospital coneguin diferents formacions musicals”. Montserrat també va destacar que gràcies a l'aportació de la Fundació Pinnae en aquest conveni, l'escola municipal de musica ha pogut adquirir un instrument, un clarinet baix, “que permetrà aprofundir l'aprenentatge d'aquest instrument. Esperem que altres institucions es puguin emmirallar en iniciatives com aquesta”. 

Per la seva banda, el director de la Fundació Pinnae, Antoni Gistau, remarcava que l'objectiu de l'entitat és millorar el dia a dia de les persones i recordava que aquest projecte endegat junt amb l'Ajuntament i l'Hospital “és 100% km 0, amb l'Ajuntament de la Vila, una escola de música de la vila i una fundació de la vila. Esperem que molts pacients i visitants de l'hospital puguin gaudir d'aquests 14 concerts al llarg de tot el curs escolar 2019-2020”. 

En aquests 14 concerts hi participaran diferents formacions que actualment té l'Escola de Música (flautes de bec, Big Band Junior, Big Band, orquestra, taller de corda, grup de grallers, ministrers xics, ministrers, combos, taller de vent, banda, guitarres i música de cambra). 

Els propers concerts seran el dies 6 de novembre i l'11 de desembre.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 24/10/2019


Segueix-nos a :