Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
07/02/2019

Formació tècnica de qualitat per a persones en recerca de feina

Curs de poda

Es van realitzar dos cursos de carretoners, un curs de manipulador d'aliments, un curs de poda i un darrer curs de manipulació i aplicació de productes fitosanitaris.

El Servei d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Vilafranca va dur a terme al llarg del 2018 diferents cursos de formació tècnica de curta durada en el marc del Programa Complementari de Foment de l'Ocupació Local del Pla Xarxa de Govern Locals 2016-2019 de la Diputació de Barcelona. 

Concretament es van realitzar dos cursos de carretoners, un curs de manipulador d'aliments, un curs de poda i un darrer curs de manipulació i aplicació de productes fitosanitaris. De tots ells s'han beneficiat un total de 86 persones. Es tracta d'accions formatives de curta durada i de caràcter tècnic que permeten un reciclatge i actualització de coneixements i competències tècniques de persones en situació d'atur laboral, donant un valor afegit al seu currículum professional alhora de fer recerca de feina.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 07/02/2019


Segueix-nos a :