Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
12/02/2020

MMMM Studio s’encarrega de la imatge de la Festa Major de Vilafranca 2020

Roda de premsa

Els dissenyadors van explicar que la seva proposta és que el disseny emocioni, diverteixi, faci pensar o agradi tant que no hi hagi paraules per expressar-ho.

Els Administradors de la Festa Major 2020, Montse Andrade, Anna de Tena, Pere Nin, Núria Rovira i Pablo Sancho, van presentar la imatge de la festa i l'equip que l'ha dissenyat. Enguany l'encàrrec ha recaigut en MMMM Studio, de Barcelona, format pel vilafranquí Joan Brull, la Gemma Fontanals, de Llorenç del Penedès i la Gemma Terol, d'Alcoi. Es tracta d'un estudi de disseny, comunicació i direcció d'art ubicat a Barcelona que realitza projectes d'identitat corporativa, packaging i editorial i peces de comunicació gràfica per a marques de cultura, gastronomia i benestar. 

Els dissenyadors van explicar que la seva proposta és que el disseny emocioni, diverteixi, faci pensar o agradi tant que no hi hagi paraules per expressar-ho. Es van mostrar molt contents de participar en aquest projecte que engloba tota els àmbits de la comunicació. La seva proposta és canviant i comunicativa com la festa, “una festa per a tothom, que s'havia de traduir en una festa per a tot tipus de persones, les que hi participen però també pels vilafranquins i per tothom qui la ve a veure. Hem desenvolupat una identitat dinàmica on cada aplicació és diferent, però alhora manté una sèrie d'elements que són constants. Una identitat que s'adapta segons el context igual que la FM s'adapta a tu i les teves preferències”, han afirmat. Per representar aquesta idea els dissenyadors han generat una tipografia modular de la qual parteix el logotip que cada cop que es veu és diferent sense perdre identitat. 

D'aquesta manera les lletres que formen el logotip s'adapten a una retícula base de 4 x 2 blocs on el text “FM 2020” s'hi acobla generant quasi infinites variables. “El caràcter totalment canviant i únic de la imatge de la Festa l'acaben donant traços dibuixats a mà que representen els diferents actes, expressions, elements i moments de la celebració. A les seves variants quasi infinites trobarem referències a la pirotècnia, el seguici festiu, els moments familiars, la festa nocturna, la festa dels petits, la música, els espectacles de carrer o els dies anteriors a la Festa Major...”, explicaven Joan Brull, Gemma Fontanals i Gemma Terol. 

Més informacióAjuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 12/02/2020


Segueix-nos a :