Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
05/06/2019

Actes de la Setmana de l’Energia 2019 a Vilafranca del Penedès

Cartell

Amb el lema 'Tu tens l'energia, tu tens el poder!' l'Ajuntament de Vilafranca presenta un programa d'activitats coincidint amb la Setmana Europea de l'Energia.

Amb el lema Tu tens l'energia, tu tens el poder! de la Setmana Europea de l'Energia, l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha programat quatre activitats diferenciades segons el públic a qui van dirigides per conscienciar, tant a empreses com a ciutadania de les noves regulacions en energia solar fotovoltaica, així com solucions d'estalvi i eficiència energètica. 

El primer acte, d'Enginys Ecopoètics per a tota la família, comença aquest diumenge 9 de juny a la rambla Sant Francesc, d'11 a 14h, en el marc del mercat d'Artesans, Brocanters i Pintura. Aquesta serà una activitat per posar a prova l'enginy, el joc, la creativitat i el reciclatge amb un conjunt de 10 maletes convertides en artefactes únics i autònoms que plantegen als participants reptes d'habilitat i destresa. 

L'acte següent tindrà lloc el dijous 13 de juny a l'Associació de Veïns de la Girada, a les 19h, i consistirà en una xerrada-taller anomenada Els subministraments de l'energia a la llar, per conèixer avantatges i inconvenients de les diferents ofertes de subministraments, accions per reduir la factura i per donar a conèixer descomptes existents per diferents col·lectius. 

Els actes continuaran amb a l'Escorxador, el dimarts 18 de juny, a les 19h, amb una xerrada per conèixer de primera mà les opcions de generació d'autoconsum energètic, la nova regulació existent i els descomptes existents a dia d'avui si et col·loques plaques solars fotovoltaiques, on intervindrà també el Gremi d'Instal·ladors de l'Alt Penedès. 

Per acabar, el dimecres 26 de juny tindrà lloc a l'Enològica, una jornada per empreses, de 9.30 a 13.30h, amb l'objectiu de donar a conèixer les oportunitats d'aquest sector en temes d'economia circular, l'estat de les noves normatives i els ajuts existents en eficiència energètica. Alhora, a la part final de la jornada, s'exposaran casos d'èxit d'empreses del territori. 
Inscripcions a la jornada, aquí
Amb la col·laboració de l'ICAEN, de l'Oficina Catalana de Canvi Climàtic, del Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya, la FEGC i empreses com Caves Vilarnau. 


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 06/06/2019


Segueix-nos a :