Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
09/01/2019

Exhaurides les localitats de l’espectacle "A.K.A (Also Known As)" que es podrà veure a Cal Bolet el proper mes de maig

A.K.A

Guanyadora de 4 Premis Butaca 2018, A.K.A és un muntatge magnètic que atrapa els joves i també els adults.

El Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès comunica que no queden entrades disponibles per a l'espectacle A.K.A (Also Known As), programat per al proper 17 de maig al Teatre Cal Bolet.

A.K.A (Also Known As) és la història d'en Carlos, un adolescent que es troba en un moment en que trontollen els seus fonaments, les seves arrels, la seva identitat... va ser adoptat de petit i la mirada de la resta fa que es plantegi qui és realment. L'obra tracta de l'amor, de qui és, de la seva identitat, de la seva història. L'amor juvenil, l'adopció i el racisme conviuen en aquesta història sobre un noi com qualsevol altre. Un muntatge magnètic que atrapa els joves i també els adults.

Una producció de la Sala Flyhard, premiada amb 4 guardons a la darrera edició dels Premis Butaca: millor espectacle de petit format, millor text teatral per a Daniel J. Meyer, millor direcció per a Montse Rodríguez, i millor actor per a Albert Salazar. També ha estat Premi TB de la temporada 2017-2018 en les categories de millor espectacle de petit format, millor direcció i millor text original.

Més informació  Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 09/01/2019


Segueix-nos a :