Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
25/09/2020

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca ofereix formació per a les empreses del territori

  Formació per a empreses. Formació per a empreses.

Són dues accions formatives de curta durada i en format online adreçades a empresaris/àries i professionals de recursos humans.

El Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Barcelona ofereixen aquests propers mesos d'octubre i novembre dues accions formatives de curta durada i en format online adreçades a empresaris/àries i professionals de recursos humans de les organitzacions del territori.
La primera acció, amb el títol “Necessites contractar personal? Informa't dels contractes de treball amb bonificacions i reduccions vigents”, pretén aportar informació actualitzada i d'interès per tal que les empreses puguin conèixer quins tipus de contractacions els poden beneficiar a nivell d'incentius. Es realitzarà el dia 13 d'octubre, de 9.30 a 13.30h.
La segona acció porta per títol “Captació de talent a través de les eines 2.0” i pretén donar a conèixer i treballar el bon ús de les xarxes i eines 2.0 per a un òptim i eficaç procés de selecció. Aquesta acció tindrà lloc el dia 26 d'octubre, i es farà també de 09.30 a 13.30h.
Les empreses interessades en realitzar aquestes formacions poden fer la preinscripció a l'enllaç que trobaran a https://ocupacio.vilafranca.cat/tramits/. Per a més informació poden contactar amb l'Oficina Municipal de Treball al telèfon 938 172 447Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 25/09/2020


Segueix-nos a :