Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
09/01/2019

L’Ajuntament de Vilafranca contracta 6 persones en el marc del programa Enfeina’t

Serveis urbans

L’Ajuntament vilafranquí té aprovada la convocatòria d’aquest programa per al 2019 i se’n podran beneficar 8 persones més.

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha contractat durant l'any 2018 un total de 6 persones en situació d'atur de llarga durada, en el mar del programa Enfeina't, un programa que a través de contractes de 6, 9 o 12 mesos, facilita la reincorporació al mercat laboral d'aquestes persones que es queden sense ocupació i tenen moltes dificultats per trobar feina, amb repercussions negatives en l'àmbit econòmic, professional i personal. És per això que en aquest programa, a part de desenvolupar les seves competències tècniques, els usuaris contractats participen d'un itinerari d'inserció laboral que els permet desenvolupar altres competències més transversals i millorar així la seva ocupabilitat.

Mitjançant la convocatòria del programa corresponent a 2018 s'han contractat: un oficial 1ª i tres operaris de via pública durant 9 mesos, els quals han estat fent suport en tota la tasca que es realitza a la via pública del municipi, i dues tècniques durant 12 mesos, que han realitzat tasques de suport a l'Arxiu Municipal per a la classificació i catalogació de documentació. Ambdós serveis valoren molt positivament l'experiència.

El programa Enfeina't està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, amb el cofinançament del Servicio Público de Empleo i l'Ajuntament de Vilafranca. L'Ajuntament vilafranquí té aprovada la convocatòria d'aquest programa per al 2019 i se'n podran beneficar 8 persones més.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 09/01/2019


Segueix-nos a :