Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
20/11/2020

Èxit del marketplace de Vilafranca en les primeres hores de funcionament: més de 50 compradors registrats i 5 comerços adherits nous

Vilafranca Aprop

La setmana vinent, coincidint amb la Setmana de Prevenció de Residus, es regalaran bosses de la campanya Adeu plàstics als compradors de Vilafranca Aprop.

Des de les 00h d'aquest divendres 20 de novembre està en funcionament el marketplace de comerç local al web https://vilafranca.aprop.online que ha estat impulsat per l'Ajuntament de Vilafranca per d'acord amb el comerç local. Aquest espai, que vol ser una plataforma vilafranquina de venda online de comerços i empreses, és una de les mesures endegades pel govern municipal per ajudar a la reactivació econòmica en aquests moments de crisi arran de la pandèmia de la COVID-19. 

En les primeres hores de funcionament la plataforma ha tingut una gran rebuda i ja s'hi han registrat 51 persones per fer-hi compres, una xifra que, segons els responsables de l'operadora Aprop, és força rellevant en comparativa amb altres municipis que disposen de la plataforma. També en només un dia s'ha incrementat el nombre d'establiments adherits amb 5 noves incorporacions. 

Vilafranca Aprop és una iniciativa que facilita que la ciutadania pugui comprar a les botigues de sempre del teixit comercial local, sense sortir de casa. A través del web https://vilafranca.aprop.online, s'hi pot trobar petit comerç local, no grans superfícies ni franquícies, i la compra es pot fer de manera fàcil i intuïtiva, en diversos establiments en un sol procés de compra. La comanda és única i el pagament també. L'enviament té un cost, però a partir de 99 euros l'enviament és gratuït. Les comandes són a lliurar l'endemà i la plataforma permet escollir l'hora de lliurament a casa. El repartiment dels productes adquirits a través de la Vilafranca Aprop es farà a Vilafranca i rodalies, fins a 14km a la rodona.

Bosses de la campanya Adeu plàstics per als compradors de Vilafranca Aprop
D'altra banda i amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, del 21 al 29 de novembre totes aquelles persones que realitzin compres a la nova plataforma de venda online Vilafranca Aprop obtindran de regal una bossa plegable de la campanya Adeu plàstics i un lot de 4 bosses de malla per a la compra a granel. L'objectiu és, una vegada més, fomentar la reducció dels residus d'un sol ús i la conscienciació ciutadana, sobretot en els actes de compra.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 20/11/2020


Segueix-nos a :