Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
25/06/2020

El primer pagament de l’IBI s’ajorna dos mesos i es cobrarà l’1 de setembre

Aquesta mesura s'afegeix a altres que s'han impulsat en matèria de fiscalitat per ajudar a la ciutadania i les empreses a afrontar la crisi provocada per la COVID-19.

L'Ajuntament de Vilafranca ha decidit ajornar dos mesos el pagament de l'Impost de Béns Immobles de naturalesa urbana (contribució). D'aquesta manera les persones contribuents que tenen l'impost domiciliat i fraccionat en dos terminis es podrà fer efectiu el pagament a principis de setembre enlloc de principis de juliol, que era la data habitual. Pel que fa al segon pagament, que seria l'1 de novembre, es retarda un mes i serà carregat a principis de desembre. Les persones que no tenen el rebut domiciliat ni, per tant, fraccionat tindran de termini fins a l'1 de setembre per satisfer l'IBI. 

Aquesta mesura s'afegeix a altres que s'han impulsat en matèria de fiscalitat per ajudar a la ciutadania i les empreses a afrontar la crisi provocada per la COVID-19, com la reducció de taxes (residus, terrasses, Complex Aquàtic...) per incentivar l'activitat econòmica en els sectors més perjudicats per la crisi. Tot això a banda de l'increment de recursos per atendre les demandes socials de les famílies més afectades per la crisi, o les ajudes que s'estan planificant per ajudar al comerç local i que properament es posaran en marxa, entre d'altres. Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 25/06/2020


Segueix-nos a :