Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
29/07/2020

L’Ajuntament de Vilafranca dona suport al programa d’activitats d’estiu de proximitat i adaptat que organitza l’escoltisme vilafranquí arran de la COVID-19

Uns dos-cents infants i joves participaran en aquesta nova proposta escolta que es desenvoluparà en diversos indrets de la vila i la comarca.

Des de l'escoltisme vilafranquí, format per l'Agrupament Escolta i Guia La Canadenca i l'Agrupament Escolta i Guia Pere II i Sta. Maria de Foix, s'ha apostat enguany per una alternativa més local i de proximitat pel que fa al lleure d'estiu que permeti garantir al màxim les mesures sanitàries d'higiene i prevenció a causa de la situació actual excepcional produïda per la pandèmia i per adaptar tota la seva activitat a les normatives i directrius higiènicosanitàries que s'han establert des de la Generalitat de Catalunya.
 
Amb la col·laboració de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, i d'alguns ajuntaments de la comarca, s'ha articulat un programa d'activitats d'estiu durant la primera quinzena d'agost, que manté l'essència d'uns campaments escoltes tradicionals però s'adapta a les mesures sanitàries. 

Amb tot, l'AEiG Pere II i Santa Maria de Foix ha programat aquesta activitat d'estiu per a les seves cinc unitats mantenint la metodologia escolta, i han previst pels diversos grups estables un seguit de propostes diàries que van des dels tallers, la realització de rutes i excursions, la relació a través del joc, la descoberta de l'entorn i el coneixement dels serveis del territori. A la vegada, l'Agrupament La Canadenca durà la seva activitat d'estiu de manera intensiva durant el cap de setmana de l'1 i 2 d'agost amb una sortida de les seves tres unitats.

Obertes les inscripcions per al curs 2020/2021
D'altra banda, els dos caus han obert el període d'inscripcions conjunt de cara al curs vinent, un curs en el qual es treballarà perquè l'activitat escolta se segueixi adaptant a l'evolució de la pandèmia, i poder garantir la seguretat de tothom. 

Les inscripcions estan obertes per als infants i joves nascuts entre els anys 2002 i 2014, i es poden realitzar telemàticament fins al dia 3 de setembre a través del formulari que hi ha disponible a https://webdelcau.wordpress.com/ 

Paral·lelament, entre el 29 de juliol i el 4 d'agost, de les 17.30 a les 19h, els escoltes han preparat una nova campanya d'estiu a través d'un punt d'informació itinerant pels barris de la vila, perquè qui ho vulgui fer de manera presencial també tingui l'opció d'informar-se directament i poder resoldre qualsevol dubte que puguin tenir les famílies. 

Així doncs, aquelles famílies que estiguin interessades a fer-ho presencialment, hi haurà els següents punts habilitats per a realitzar la inscripció:
- 29 de juliol, al barri de l'Espirall, a la plaça Doctor Bonet.
- 30 de juliol, a la rambla de la Girada.
- 31 de juliol, al barri del Poble Nou, al parc Tívoli.
- 1 d'agost, al barri de les Clotes, a la plaça de la Verema.
- 3 d'agost, als barris del Centre Vila i del Molí d'en Rovira, a la pl. de la Vila i la pl. Vilanova.
- 4 d'agost, al barri de Sant Julià, al parc de Sant Julià.

Per qualsevol dubte sobre les inscripcions pel curs que ve, les persones interessades poden contactar amb els escoltes a través de les seves xarxes socials; o bé a través del correu-e inscripcionscau@gmail.com  Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 29/07/2020


Segueix-nos a :