Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
04/12/2018

El sector agrari protagonista del networking realitzat pel Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca

Speed networking

Cinc empreses del sector agrícola van entrevistar 20 candidats amb perfil de peó, en recerca de feina.

Dimarts 27 de novembre, es va fer a la Sala d'Actes de la Fassina, una sessió de networking amb la participació de les empreses Associació de Viticultors del Penedès, Celler Cooperatiu de la Granada, Hort al Plat, L'Hort de la Carmeta i Sumarroca, que van entrevistar 20 candidats/tes amb perfil de peó agrícola, que cerquen feina en aquest sector. 

El format speed networking ha permès a les persones amb experiència en el sector agrari que estan en recerca de feina, donar-se a conèixer i ampliar la seva xarxa de contactes a través d'entrevistes laborals breus, potenciant el contacte entre empreses i treballadors per tal de generar interès a les empreses i cobrir llocs de treball. Aquest networking també ha estat un espai de trobada entre empreses amb inquietuds similars. 

L'acte va comptar amb una xerrada-taller a càrrec de representants de l'Associació Pagesos Solidaris, els quals van explicar la seva llarga trajectòria de treball amb empreses i treballadors del sector agrari, fent èmfasi de cara als participants en els tipus de feina que es poden fer en el sector, on trobar-les, de quina documentació cal disposar i quines competències cal tenir. Sobretot, van remarcar la importància de les competències professionals però també de les actitudinals, ambdues cabdals per poder trobar feina de forma continuada en el sector. 

Prèviament a l'activitat es van realitzar sessions de preparació pels candidats/tes que han estat primordials per al desenvolupament de bones entrevistes. En aquestes sessions s'han treballat aspectes com la millora del currículum, la tècnica de l'entrevista i s'ha realitzat una simulació d'entrevistes breus. 

Cal destacar l'interès i la motivació de les empreses participants a la jornada, les quals han valorat molt positivament l'organització de l'acte i el model de networking, el qual els ha permès conèixer molts treballadors i treballadores en poc espai de temps. També han remarcat la bona predisposició i interès del grup de participants.


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 04/12/2018


Segueix-nos a :