Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
14/03/2019

L’alcalde de Vilafranca i delegat del Govern al Penedès, Pere Regull, ha demanat més implicació per al desplegament dels serveis territorials a la Vegueria Penedès

Intervenció Pere Regull

S'ha celebrat al vila del Vendrell, l’Assemblea Municipal de la Vegueria Penedès, amb l’assistència del MHP Quim Torra.

L'alcalde de Vilafranca i delegat del govern de la Generalitat al Penedès, Pere Regull, ha participat de l'assemblea municipal de la Vegueria Penedès que s'ha celebrat aquest dijous migdia a la Vil·la Casals, del Vendrell. L'acte ha comptat amb l'assistència del president de l'associació Pro Vegueria Penedès, Fèlix Simon; de Martí Carnicer, alcalde del Vendrell; de Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; de Carme Riera, tinent d'alcalde d'Igualada, i de Quim Torra, President de la Generalitat de Catalunya. 

En el seu torn de parlament, l'alcalde Pere Regull, ha destacat que “és un dia important. És la 1a assemblea d'alcaldes de la vegueria Penedès. La vegueria Penedès és un petit país on conviuen diferents ànimes i identitats, totes li són pròpies, i totes ens en són comunes. Som un petit país, dins una gran nació”. L'alcalde ha afirmat, però, que hi ha mancances. “Entenem que som un corredor de pas, amb avantatges i perills. Hem de pensar en el país, però també i sobretot en el territori. Això fa que necessitem un govern fort al país, però desplegat en el territori. Les vegueries tenim molt de potencial, i som molt útils, però hem de tenir serveis en el territori, més enllà del Delegat”, ha explicat Regull. 

Durant l'acte s'ha donat lectura a un manifest Pro Delegació del Govern, en el qual ha destacat la petició de les alcaldesses i els alcaldes de la Vegueria del Penedès, els presidents i presidentes dels Consells Comarcals de l'Anoia, Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf, al President de la Generalitat de Catalunya i al seu Govern, perquè s'adoptin els acords oportuns per tal de dur a terme el desplegament al Penedès dels serveis territorials dels diferents Departaments de la Generalitat.

Manifest de l'acte (pdf)


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 18/03/2019


Segueix-nos a :