Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
20/02/2019

Talls de trànsit a l’avinguda de Vilanova i el carrer de Melió

Avinguda de Vilanova

Del 25 al 27 de febrer estarà tallada al trànsit de vehicles l'avinguda de Vilanova, i els dies 28 de febrer i 1 de març estarà restringit el trànsit als carrers Dr Fleming i Bühl.

De dilluns 25 a dimecres 27 de febrer, estarà tallada al trànsit de vehicles l'avinguda de Vilanova, entre l'avinguda d'Europa i el carrer del Dr. Fleming. El motiu d'aquest tall de trànsit són les obres de connexió de la caldera de biomassa del districte de calor de la Girada, situada al costat de l'Arxiu Històric Comarcal, amb el Centre Sociosanitari Ricard Fortuny. Aquestes obres comportaran que s'hagi de travessar la calçada de l'avinguda de Vilanova obrint una rasa per passar les canalitzacions pertinents. 

Aquest tall de trànsit comportarà que els vehicles que surtin de Vilafranca en direcció a Vilanova pel carrer de Santa Digna s'hauran de desviar necessàriament pel passeig de Rafael Soler, el carrer del Camp del Cellerot, l'avinguda d'Europa i l'avinguda de Lluís Companys o la ronda de Mar. 

Els vehicles que, en canvi, vinguin de l'avinguda de Vilanova cap a centre de Vilafranca s'hauran de desviar pel barri de la Girada, per l'avinguda de la Mediterrània i per l'avinguda d'Europa cap al carrer de Santa Digna. 

Pel que fa al trànsit que vagi en direcció al barri Molí d'en Rovira s'haurà de desviar per l'avinguda de Garraf i continuar pel carrer del General Vallès. 

Durant aquests 3 dies, de dilluns a dimecres, el veïnat de l'avinguda de Vilanova i del c/ Melió (tram entre l'avinguda de Vilanova i el carrer del General Vallès) hauran d'entrar i sortir dels seus aparcaments pel mateix carrer de Melió, que serà de doble direcció només en aquest tram.

Tall de trànsit als carrers del Dr. Fleming i Bühl
D'altra banda, per dijous 28 de febrer i divendres 1 de març, quan està previst que es reobri al trànsit l'avinguda de Vilanova, es tallaran les cruïlles del carrer del Dr. Fleming i el carrer de Bühl amb l'avinguda de Vilanova per prosseguir les canalitzacions cap al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny. Per aquest motiu quedarà tallat al trànsit el tram del carrer de Dr. Fleming entre l'avinguda de Vilanova i el carrer del General Vallès. Durant aquests dos dies aquest tram serà temporalment de doble direcció amb accés només per al veïnat. 

L'Ajuntament de Vilafranca demana disculpes per les molèsties i inconvenients tant per als conductors com al veïnat afectat i recomana seguir la senyalització vertical que estarà instal·lada durant les obres.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 25/02/2019


Segueix-nos a :