Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
23/10/2019

"Els dies mentits" de la Flyhard arriba aquest divendres al Teatre Cal Bolet

Dies mentits

Una obra càlida i íntima, directa al cor.

Aquest divendres, 25 d'octubre, a les 20.30h, continua la programació teatral de Cal Bolet amb Els dies mentits. Una obra escrita i dirigida per Marta Aran i interpretada per Lara Salvador. 

El teatre s'omple de dates, de dies assenyalats que han anat omplint-se de mentides. Una dona que fa quinze anys que té relacions sexuals i encara no sap com és un orgasme. Algú que es desconeix i ens explica l'experiència de moltes dones que es desconeixen. Els dies mentits és un relat escrit a partir de les històries de dones anònimes que viuen el tabú de l'anorgàsmia.

Fitxa artística:
Dramatúrgia i direcció Marta Aran
Ajudant de direcció Muguet Franc
Interpretació Lara Salvador
Escenografia i vestuari Elisenda Pérez
Disseny de llums i espai sonor Xavi Gardés

Per saber-ne més!
El proper dijous, 24 d'octubre a les 19.30h al Teatre Cal Bolet la dramaturga i directora Marta Aran ens interpretarà una escena del seu darrer espectacle Els dies mentits. Una faceta, la d'actriu, que ja ha dut a terme en aquesta mateixa obra diverses vegades, tot i que, el dia de la representació la interpretació anirà a càrrec de l'actriu Lara Salvador.
Un cop acabat aquest tast de l'obra conversarem amb la Marta Aran i el dissenyador de les llums Xavi Gardés sobre la temàtica de Els dies mentits i tot el treball que ha realitzat la companyia Flyhard Produccions.
Una proposta gratuïta i exclusiva per a titulars del Carnet d'Amic, amb places limitades, i que requereix inscripció a espectacles@vilafranca.cat. Caldrà haver rebut la confirmació de disponibilitat de places per poder assistir a l'assaig.

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. 
Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

La Flyhard Produccions prepara la gira de l'obra Els dies mentits al teatre Cal Bolet
La companyia Flyhard Produccions realitzarà una residència tècnica i artística aquesta setmana al Teatre Cal Bolet per adaptar la gira de l'espectacle Els dies mentits de la dramaturga i directora Marta Aran. L'obra es va estrenar a la Sala Flyhard, una sala de teatre català de Barcelona, de petit format que produeixen i programem principalment produccions pròpies.
Així, des del Teatre Cal Bolet es prepararà tota la gira de l'espectacle per Catalunya que tindrà el seu tret de sortida divendres 25 d'octubre a Vilafranca del Penedès. 

Més informació:
https://espectacles.vilafranca.cat
http://www.salaflyhard.com
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 23/10/2019


Segueix-nos a :