Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
16/10/2020

El Mercat dels Dissabtes funcionarà amb la meitat de les parades, estarà perimetrat per zones i es controlarà l’aforament

Plànol del mercat dels dissabtes

El Mercat de La Pelegrina també incorporarà aquestes mesures

Per tal de donar compliment a les noves mesures per evitar la propagació de la pandèmia Covid19, es duran a terme diferents accions als mercats no sedentaris de Vilafranca. 

Al Mercat dels Dissabtes:
· Hi haurà el 50% de les parades, que s'aniran alternant setmanalment per tal d'esponjar el mercat i mantenir les distàncies de seguretat. Es garanteix que hi haurà presència de tots els sectors comercials i l'alimentació vindrà en la seva totalitat. 
· El mercat comptarà amb un tancament perimetral per zones amb controladors d'accessos, per tal de no sobrepassar l'aforament permès. 
· Els accessos al mercat seran controlats a la pl. del Vall del Castell, plaça de la Constitució, plaça de Sant Joan, plaça de la Vila, i als dos extrems de la rambla de Sant Francesc i de Nostra Senyora. Com sempre, és imprescindible el compliment de totes les mesures de seguretat per part de tots els assistents, com són portar mascareta i mantenir una distància de seguretat interpersonal d'1,5m. 
· El mercat compta amb agents cívics i voluntaris de protecció civil que reforcen el compliment de les mesures per part de la clientela i el personal de les parades. 

Aquestes mesures es preveu que s'apliquin durant les dues properes setmanes als mercats del dissabte i del dimarts a la Pelegrina.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 19/10/2020


Segueix-nos a :