Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
08/10/2019

El proper dissabte 19 d’octubre tindrà lloc a Vilafranca la quarta edició del Big Draw

Roda de premsa

Els tallers aniran a càrrec de l'Arsenal, el col·lectiu Gargot, l'institut Milà i Fontanals i el centre d'expressió plàstica Zig Zag.

El Big Draw 2019 arriba aquest any a la quarta edició a Vilafranca, el proper dissabte 19 d'octubre, i comptarà amb sis tallers gratuïts per a totes les edats que, entre les 17,30 i les 20h, es realitzaran en diferents espais del Centre de la ciutat. Els tallers aniran a càrrec de l'Arsenal, el col·lectiu Gargot, l'institut Milà i Fontanals i el centre d'expressió plàstica Zig Zag.

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, ha assenyalat que la iniciativa es va impulsar l'any 2015, en el marc de la capitalitat cultural de Vilafranca, i ha continuat amb 4 edicions més, ja integrada en el festival Big Draw que promou la lectura visual i el llenguatge universal del dibuix com a eina per a l'aprenentatge.

Els tallers estaran ubicats a:

Plaça de la Vila. Línies tribals, taller d'experimentació que utilitza el propi cos com a suport on dibuixar. A càrrec de l'institut Milà i Fontanals.

Plaça de Santa Maria. La Vila dibuixada és una proposta de treball obert de gran format, que fan des de Zig Zag utilitzant colors i trames amb un suport de cartró.

Plaça del Campanar. La gran emmascarada és un tribut de l'il·lustrador Saul Steinberg a càrrec del col·lectiu Gargot. Es realitzaran personatges utilitzant materials quotidians.

Plaça de Jaume I. Siluetes dorments, també a càrrec de Gargot, és un taller de dibuix del propi cos a mida real, en una postura agradable i plena de color.

Palau Baltà. Relaxem-nos amb el blau és una altra proposta de Gargot, de dibuix lliure amb diferents blaus, tintes i tampons.

Claustre dels Trinitaris. Color en moviment. L'Arsenal proposa un taller on el color és l'element clau, amb l'ús de centrifugadores de gran format.

La participació és oberta a tothom i no requereix d'inscripció prèvia. En cas de pluja, tots els tallers es realitzaran a l'Escorxador.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 11/10/2019


Segueix-nos a :