Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/12/2018

L’alcalde de Vilafranca defensa la gestió dels allotjaments per a gent gran del carrer del Migdia

Pere Regull

Pere Regull acusa la CUP d’electoralisme i assegura que l’actuació impulsada des de la Fundació Amàlia Soler s’ajusta a la llei.

L'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, nega les acusacions que la CUP ha fet davant l'Oficina Antifrau de Catalunya del procés de gestió dels allotjaments per a la gent gran del carrer Migdia, 22. Regull ha qualificat aquestes acusacions d' ”electoralistes” i assegura que no s'ajusten a la realitat. L'alcalde ha volgut aclarir algunes de les afirmacions que s'han fet públiques les darreres hores, a l'entorn de la denúncia realitzada.

L'alcalde vilafranquí explica que els pisos “no s'han construït amb diners públics, si no amb fons de la Fundació Amàlia Soler, que té recursos econòmics, però no capacitat de gestió". Igualment, aclareix que no hi ha hagut cap venda directa de pisos i recorda que es tracta d'un equipament, “per tant, no es poden fer habitatges, són allotjaments que es poden cedir temporalment a gent gran”.

L'alcalde de Vilafranca ha recordat finalment que el procediment de selecció dels usuaris dels allotjaments va ser aprovat per la Fundació Amàlia Soler, on hi ha representació del Govern municipal i dels grups de l'oposició. "La regidora d'ERC, Mònica Hill, és present al Patronat en representació de l'oposició i es va mostrar conforme amb el procediment”, assegura Regull. A banda dels representants municipals, a la Fundació també hi ha representació de la parròquia, Càritas i les associacions de veïns. “Ningú no cobra, ni rep dietes, ni es reparteixen beneficis. Tots els beneficis que es puguin obtenir serveixen per promoure més habitatge social", recorda Pere Regull.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/12/2018


Segueix-nos a :