Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
23/09/2019

El Banc de Temps de Vilafranca reprèn les activitats

Aquest mes d'octubre es programen tres activitats: tastallengües en francès, tastallengües en anglès i la xerrada "Per què em costa tant posar límits?"

El Banc de Temps de Vilafranca reprèn les seves activitats desprès del període estival, el proper mes d'octubre a l'Escorxador de Vilafranca. 

S'han organitzat tres activitats: 
* Tastallengües en francès, el dimarts 1 d'octubre, de les 19 a les 20.30h. La dinamització del grup de conversa anirà a càrrec d'Anaïs Martin.
* Tastallengües en anglès, el dimecres 9 d'octubre, de les 19 a les 20.30h i anirà a càrrec de Marta Sastre i Àngel Torres.
* Xerrada Per què em costa tant posar límits?, el dimecres 16 d'octubre, a les 19h. Octavio Gómez, facilitador de tallers de codependència, serà l'encarregat de dinamitzar l'activitat. A la xerrada aprendrem a reconèixer què és el que ens passa internament davant de situacions de bloqueig, i així poder generar relacions més sanes i autèntiques. 

Les activitats estaran obertes a tothom. Les persones que no siguin membres del BDT Vilafranca hauran d'aportar aliments que seran destinats al projecte Rebost Solidari, gestionat per l'associació Ressò. 

El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri, una acció subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca.

Les persones que estiguin interessades en participar poden adreçar-se al servei d'Ocupació i Formació (av. Catalunya, 22–recinte La Fassina), trucar al 938 171 995 o enviar un missatge al correu electrònic gbertran@vilafranca.org.  Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 23/09/2019


Segueix-nos a :