Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/03/2019

L’il·lustrador Marc Sadurní farà l’estampa de Sant Fèlix de la Festa Major de Vilafranca d’aquest any

Marc Sadurní

Els administradors han escollit el responsable del centre d'expressió plàstica Zig Zag per aquest encàrrec.

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca 2019, Sara Baeza, Josep Batet, Guillem Codorniu, Jonathan Moreno i Laura Pascual, han anunciat que han encarregat a l'il·lustrador Marc Sadurní l'elaboració de l'estampa de Sant Fèlix de la Festa Major de Vilafranca d'aquest any. Nascut el 1982 a Barcelona, fa més de 23 anys que viu al Penedès, on dirigeix el centre d'expressió plàstica Zig Zag essent també de professor de plàstica i dibuix a diferents grups d'edats. Ha estat impulsor i coordinador del Tastacontes al carrer de la font, trobada d'il·lustradors d'arreu de Catalunya que dibuixen un centenar de contes escrits pels infants de les escoles del Penedès. Vinculat al col·lectiu d'il·lustradors del Penedès Gargots, ha participat en diverses accions, convocatòries i exposicions impulsades pel grup.

L'estamper d'aquest any està molt vinculat a Vilafranca i a la seva Festa Major, com a ex-ballador de Panderos i, abans, el Joanet dels Serrallonga, i també per la seva faceta de restaurador i creador d'elements del bestiari festiu. S'encarrega cada any de repintar els capgrossos, cotonines i elements de la festa Major de Vilafranca.

Entre les seves creacions, destaquen el capgròs Rai de les Festes de Sant Raimon l'any 2013, el disseny de fulletons d'activitats de Vilafranca, calendaris, cartells... i la participació en muntatges teatrals i de dansa, aparadorisme i ambientacions festives. Un de les darreres col·laboracions en que ha treballat ha estat, juntament amb el Raimon Benach, l'exposició i llibre de Josep Maria Parera Romagosa sobre els cementiris del Penedès.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/03/2019


Segueix-nos a :