Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
04/09/2020

Festa de presentació de la nova temporada d'espectacles de Cal Bolet i l'Auditori

Espectacles

Al matí es farà la presentació de la programació familiar i a la tarda, presentació d’adults. Per assistir-hi cal reservar entrada, ja que l’aforament és limitat, seguint les mesures de prevenció Covid-19

Diumenge13 de setembre es presentarà la temporada d'espectacles de Cal Bolet i l'Auditori, en dos actes al Claustre dels Trinitaris, amb aforament limitat i reserva d'entrades, i seguint els protocols de prevenció Covid-19. A les 12h hi haurà la festa de presentació de la nova temporada d'espectacles familiars organitzada conjuntament per La Xarxa i el Servei de Cultura de l'Ajuntament. I a la tarda, a partir de les 19h, hi haurà la festa de presentació de la temporada d'adults. La nova temporada recull totes els espectacles que no es van poder realitzar la temporada passada arran de la Covid-19 i altres propostes noves familiars de teatre, música, dansa, màgia i circ. Tots dos actes arrencaran amb seran presentats per la periodista Laia Paretas i arrencaran amb l'espectacle A la fresca, una proposta on tres personatges i una cadira gegant surten a prendre la fresca, generant diferents situacions còmiques.

Per tal d'assistir a qualsevol de les dues sessions cal fer una inscripció prèvia a espectacles@vilafranca.org indicant:
Nom i cognoms dels assistents, i un telèfon de contacte. 
A quina de les dues festes es vol assistir: Festa d'espectacles familiars o Festa d'espectacles d'adults.
L'acte comptarà amb un sorteig d'entrades entre els assistents.
Les places són limitades i gratuïtes, i s'admetran 4 persones per inscripció
La inscripció serà vàlida un cop s'hagi rebut confirmació de plaça

Mesures COVID
Per mesures de seguretat i higiene de la COVID-19 és obligatori l'ús de mascareta durant la funció.
Arribada 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle.
Netegeu-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu a l'entrada del recinte.
Mantingueu la distància de seguretat.
Seieu a la cadira sense moure-la del seu lloc.
Eviteu l'entrada a l'equipament amb símptomes compatibles amb la COVID-19.

Una programació amb propostes locals i grans èxits del panorama musical, teatral, dansa, màgia i circ
La temporada familiar està formada pels espectacles ajornats ja anunciats i altres de nous. Inclou un total de 5 espectacles de diferents disciplines: teatre, música, dansa, màgia i circ.
Pel que fa a la temporada d'adults, està configurada per 19 espectacles avalats per la seva qualitat i protagonitzades per grans noms de l'escena del país. Però també s'aposta per les produccions locals, on intervenen actors i músics del Penedès. 

Compra d'entrades
Aquesta temporada la venda es realitzarà per trams. El primer tram inclourà espectacles de setembre i octubre.
Per Internet (Tothom)
Les entrades adquirides dels espectacles reprogramats no seran vàlides i s'hauran de comprar novament, a partir del dia 15 de setembre al web http://espectacles.vilafranca.cat.
La compra és oberta a tothom, i des del primer dia es podran comprar entrades i abonaments dels espectacles d'adults de setembre i octubre. Aquesta temporada no hi hauran abonaments de familiars.
*Recomanem la compra per Internet, tal com indica el pla sectorial de les arts escèniques aprovat per la Generalitat de Catalunya.
A taquilles (Tothom)
Les taquilles del Teatre Cal Bolet s'obriran a partir del 17 de setembre, cada dijous de 18 a 20h, per a totes les persones que no puguin realitzar les seves compres per Internet i només es podran comprar entrades soltes dels espectacles de setembre i octubre. Els abonaments són per als espectacles d'adults i es vendran exclusivament per Internet.


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 07/09/2020


Segueix-nos a :