Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/12/2018

Esgotades les entrades per a la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon

Fàbrica de Joguines

S'han repartit més de 2.500 entrades en 4 dies.

Aquest dijous al matí s'han exhaurit les places disponibles per visitar la Fàbrica del Patge Raimon aquest Nadal. En 4 dies s'han repartit més de 2.500 entrades per visitar un nou espai, ple de màgia i il·lusió, dedicat als més petits de la família. Des de l'Ajuntament de Vilafranca es vol agrair la gran acollida que ha tingut aquest nou projecte, que vol prioritzar l'accés d'infants. Davant la demanda, la capacitat de les sessions s'ha ampliat al màxim respectant el pla de seguretat de l'activitat. La capacitat continua sent limitada i s'ha prioritzat l'oferiment de places a nens i nenes.

Així, la normativa d'inscripcions establia la limitació d'accés a un adult per unitat familiar, amb l'objectiu que el màxim nombre d'infants puguin gaudir de l'experiència. Aquest condicionant no ha permès fer la inscripció electrònica, decidint que fos presencial. Amb la inscripció prèvia, però, es vol evitar el col·lapse els dies de l'activitat i, sobretot, que cap persona quedi fora després de fer cua. 

La Fàbrica de Joguines acollirà, en la seva primera edició, 2.559 persones, 944 adults i 1.615 nens i nenes. La normativa de limitació d'adults a un per unitat familiar ha permès que les 2/3 de parts de les entrades siguin per a infants. S'ha pres nota de la resposta ciutadana al projecte i als suggeriments rebuts.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/12/2018


Segueix-nos a :