Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
22/10/2019

Entrega de premis del concurs d'Instagram de la Festa Major 2019.

Lliurament de premis

Josep Torreño, Xavi Vicente i Berta Sayeras són els guanyadors del concurs.

Aquest dilluns, 21 d'octubre, s'ha fet l'acte de lliurament de premis del concurs d'Instagram de la Festa Major 2019, a la botiga FotoPenedès. Josep Torreño, Xavi Vicente i Berta Sayeras són els guanyadors del concurs. Per participar-hi calia fer una foto que transmetés alguna emoció relacionada amb la Festa Major. La foto s'havia de fer durant la Festa Major o els dies previs, i s'havia de publicar a Instagram amb el hashtag #concursfmvila19

Van participar en el concurs més de 2.000 persones. De totes les fotografies participants, el jurat en va seleccionar 10. El jurat estava compost pel fotògraf oficial de la Festa Major (Sergio Ros), l'Equip de Comunicació, Xarxes i Audiovisuals La Fatxenda (Jordi Canchales i Eva Bertran) i els Administradors/es de la Festa Major 2019. Aquestes 10 fotografies finalistes es van publicar al perfil d'Instagram de la Festa Major perquè la gent pogués votar. Les 3 fotografies més votades van ser les guanyadores del concurs. 

Premiats
1r premi: Josep Torreño, amb la fotografia "Units pel foc (i el fum)". Torreño va guanyar una càmera Canon valorada en 399 €, gentilesa de FotoPenedès.
2n premi: Xavi Vicente, amb la fotografia "Diada de Sant Fèlix 2019". Va guanyar un abonament de temporada pels espectacles professionals de Cal Bolet i l'Auditori, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilafranca. 
3r premi: Berta Sayeras, amb la fotografia "Quan la Roseta t'accepta el ram". Aquest premi consisteix en una visita guiada al celler de la Família Torres i un dinar per a dues persones al restaurant El Jardinet, gentilesa de la Família Torres. A més, els tres guanyadors van obtenir una impressió de la fotografia ampliada, gentilesa de FotoPenedès. 

Els Administradors/es de la Festa Major 2019 valoren positivament l'àmplia participació en el concurs. També agraeixen la implicació de totes les persones participants i de les empreses i institucions col·laboradores.


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 22/10/2019


Segueix-nos a :