Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
22/10/2019

Apropa Cultura amb #totesincloses

Apropa Cultura

El programa aplega als sectors cultural i social per treballar plegats per una cultura més inclusiva.

Del 21 al 27 d'octubre se celebra la Setmana Apropa Cultura, dedicada en aquesta 5a edició als col·lectius de dones en situació de vulnerabilitat (dones en situació de violència masclista, dones migrades, amb diversitat funcional, privades de llibertat o en situació de pobresa, vinculades a l'exercici de la prostitució o en risc d'exclusió social) sota el lema #totesincloses

Apropa Cultura i els equipaments que en formen part fan possible que persones en risc d'exclusió social puguin gaudir de teatres, auditoris, museus, espais singulars i festivals i participar en la vida cultural d'arreu de Catalunya. L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès va adherir-s'hi la temporada 2011-2012, incorporant a la xarxa els equipaments del Teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal. 

Des dels seus inicis i fins a l'actualitat, el Teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal de Vilafranca ha acollit 2.366 assistències als espectacles de la programació professional. Durant la temporada 2017-2018, hi ha hagut 357 assistències als seus espectacles i es continuarà perquè en siguin molts més. 

Més informacióAjuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 22/10/2019


Segueix-nos a :