Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/05/2020

Del 20 al 29 de maig, preinscripció a llars municipals d'infants de Vilafranca per al curs vinent

Infografia

El període de preinscripció a les llars municipals d’infants de Vilafranca per la curs 2020-2021 serà del 20 al 29 de maig, ambdós inclosos.

La tramitació s'activarà el dia d'inici de la preinscripció i cal fer-la de forma telemàtica a través la web municipal, www.vilafranca.cat. En el cas de les famílies que no tinguin els mitjans per fer-ho per aquesta via, s'habilitarà la preinscripció presencial entre els dies 26 i 29 de maig i s'atendrà només amb cita prèvia. Per sol·licitar cita prèvia, caldrà trucar al telèfon 93 892 07 66 i el tràmit presencial es farà a l'Oficina Municipal d'Educació (OME), al carrer Santa Maria, número 2, 1a planta. 

Es poden preinscriure en alguna de les quatre llars (l'Enxaneta, la Sol Solet, la Lola Anglada i El Parquet), els nens i les nenes que hagin nascut entre l'1 de gener de 2018 i el 31 de desembre de 2019, a més a més, la llar el Parquet també disposarà de places per a infants nascuts entre l'1 de gener i el 15 de maig de 2020.
 
Els dies 21 i 26 de maig, en sessions de 10 a 11h i de 18 a 19h tindran lloc unes vídeoconferències, a càrrec de les directores de les llars d'infants per informar de l'oferta educativa i aclarir possibles dubtes. Properament s'anunciarà a través de quin mitjà es faran les videoconferències. També s'ha editat un vídeo amb la voluntat d'obrir les portes de les 4 llars de titularitat municipal. 

Les llars municipals d'infants són serveis que, a més de contribuir en la millora de la conciliació familiar i laboral de les famílies, són conscients de la importància que aquesta etapa té en el desenvolupament dels nens i nenes. Per això, els quatre centres de l'Ajuntament de Vilafranca prioritzen el valor educatiu del primer cicle d'educació infantil. Treballen a partir d'un projecte pedagògic compartit que potencia les capacitats de l'infant, les seves ganes naturals d'aprendre i de descobrir el seu entorn, afavorint el desenvolupament integral dels nens i les nenes. Els indicadors de seguiment les situen en uns estàndards de qualitat molt satisfactoris en termes comparatius. Aquestes dades s'obtenen a través dels cercles de comparació intermunicipals impulsats per la Diputació de Barcelona, en els quals l'Ajuntament de Vilafranca participa des de la primera edició, ara fa catorze anys.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/05/2020


Segueix-nos a :