Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
12/12/2018

Les estrenes, la diversitat i qualitat i l´aposta per la gent de casa, segell de la nova temporada d'espectacles

Presentació de la temporada

Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project, Ovelles, Joan Rovira i El Chico de la última fila amb Sergi López conformen la nova programació del Teatre Cal Bolet i l'Auditori.

L'Alcalde Pere Regull, acompanyat del regidor de Cultura Raimon Gusi i dels membres de l'equip de govern Joan Manel Montfort i Anna Doblas, va obrir dilluns al vespre la gala de presentació de la nova programació d'espectacles de febrer a juny de Cal Bolet i l'Auditori municipal, amb gairebé 250 persones al Teatre Cal Bolet que volien conèixer de primera mà l'oferta de teatre, música i dansa. Biel Duran, actor penedesenc, va ser la mestra de cerimònies i va anar desgranant totes les noves propostes del Teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal. 

Un total de 27 espectacles, 21 propostes d'adults: 6 de teatre, 12 de música i 3 espectacle de dansa; i 6 espectacles familiars, 4 organitzats per la Xarxa de Vilafranca i 2 per la Regidoria de Cultura, conformaran aquesta programació diversa i pensada per a tots els públics. La temporada comptarà amb espectacles i concerts avalats per la seva qualitat i protagonitzats per grans noms de l'escena del país, però també s'aposta per les produccions locals. 

L'Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va intervenir en primer lloc per destacar l'alt nombre d'espectacles, de diversos àmbits, que configuren aquesta temporada. "Només des de la feina ben feta, a càrrec del Servei de Cultura i la seva regidoria, i de la tasca de les comissions, es pot assolir aquest èxit en els espectacles programats, no només per la quantitat, sinó també per la seva alta qualitat”. L'acte va transcórrer intercalant les explicacions de les novetats amb les intervencions, a mode de petita entrevista, d'alguns dels protagonistes d'aquesta temporada, així com dues actuacions en directe. Els convidats van ser Anna Roig i Àlex Cassanyes que van parlar del seu espectacle La Tendresse que estrena a l'Auditori Municipal; Yago Alonso, director i dramaturg juntament amb Carmen Marfà, va presentar l'obra Ovelles que farà la primera parada de la seva gira a Vilafranca; la companyia IT Dansa va delectar amb una petita actuació del seu espectacle In Memoriam; el manipulador Xavi Silveira de Marionetes Nòmades va explicar les seves experiències viscudes a l'Àfrica i a Haiti, i com s'han materialitzat en l'espectacle Gri Gri. El públic es va engrescar i va cantar amb el cantautor Joan Rovira que va pujar a l'escenari per interpretar un parell de peces dels seus anteriors treballs. La gala va concloure amb l'actuació Un nosaltres abans que un jo de la Big Band Basket Beat Barcelona, una orquestra de pilotes carregada d'energia i creativitat. 

La programació familiar de febrer a maig conté 6 espectacles que han estat organitzats per La Xarxa i la regidoria de Cultura. Teatre, clown, música, titelles i un concert familiar per a nadons seran les diverses disciplines que podrem trobar els diumenges a les 12 del migdia. El primer dels espectacles serà diumenge 3 de febrer, L'avi Tonet de la companyia Jordi del Rio.

Venda d'entrades i abonaments
Els dies 12, 13 i 14 de desembre de 18h a 20h a Cal Bolet s'obrirà la venda d'entrades a taquilla exclusiva per a les persones titulars del Carnet d'Amic. A partir del dia 20 de desembre estarà oberta a tothom la venda a través de la taquilla. La venda per internet d'entrades i d'abonaments serà per a tothom a partir del 15 de desembre. 

Tota la programació i informació i novetats d'aquesta temporada es pot trobar a http://espectacles.vilafranca.catAjuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 12/12/2018


Segueix-nos a :