Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/03/2019

L’estació d’autobusos i l’Espai jove La Nau ja disposen d’aparcaments tancats per a bicicletes

Aparcament bicicletes

Aquests dos nous aparcaments se sumen al que està situat al passeig del Camp dels Rolls, a tocar a l’estació de RENFE.

En les darreres setmanes s'han instal·lat nous aparcaments tancats per a bicicletes a l'estació d'autobusos i al nou Espai jove La Nau. Amb aquests dos nous aparcaments, que se sumen al que està situat a tocar a l'estació de RENFE (passeig Camp dels Rolls) ja són tres els que hi ha a Vilafranca a disposició de les persones que es desplacen amb bicicleta per la ciutat. 

Aquests aparcabicis disposen de 10 places i queden tancat amb clau, si bé cada bicicleta ha d'estar lligada individualment al seu interior. 

La utilització d'aquests aparcaments tancats per a bicicletes és gratuïta, però cal estar registrat a l'Ajuntament. Les persones interessades en aquest servei han d'estar empadronades a Vilafranca del Penedès i s'han d'adreçar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila, on cal omplir un formulari i signar un compromís de bon ús del servei. En el moment de la inscripció es lliura la clau per poder accedir al servei. Els menors d'edat poden demanar clau d'ús, però cal que la sol·licitud la signi el pare, mare o tutor.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/03/2019


Segueix-nos a :