Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
11/07/2019

Neix Escenes fresques, un nou cicle d’espectacles emergents i joves de petit format, a l’espai jove La Nau

Escenes fresques

El cicle tindrà lloc tots els dimecres, fins al 7 d’agost, al pati de La Nau, a les vuit del vespre.

Escenes fresques, que forma part de la programació d'estiu de l'espai jove La Nau, és un cicle d'espectacles de petit format, pensat principalment per a joves a partir de 18 anys, que tindrà lloc els vespres de dimecres d'aquest estiu, a partir de les 20h, al pati de la Nau. Amb aquesta nova iniciativa cultural es busca apropar diferents disciplines de les arts escèniques als joves, per això s'ha buscat una programació eclèctica, contemporània i amb un marcat caire alternatiu i emergent. La programació inclou diversitat de disciplines escèniques que van des del circ, al teatre físic, els monòlegs, i la música. Són espectacles gratuïts i oberts a tots els i les joves amb l'objectiu d'oferir una oferta cultural experimental, de qualitat i propera al públic jove. 

El cicle ha començat aquesta setmana amb l'espectacle Punto y Coma, de la companyia El Cruce. La segona escena fresca tindrà lloc el dimecres 17 de juliol, a càrrec de la companyia de circ Ino Kolectiv, amb l'espectacle Ino. Es tracta d'un espectacle d'acrobàcies en femení realitzat per una companyia internacional formada per set joves artistes provinents de sis nacionalitats diferents, que basen el seu treball en la descoberta de les possibilitats del seu cos, en evolució constant. Desenfadades i sense prejudicis, l'acrobàcia és la seva eina. Aquest dia, i previ a l'espectacle, es realitzarà una lectura de poesia palestina amb hang–drum, un instrument de percussió melòdica de metall dels més moderns que existeixen, desenvolupat el 1999 per dos lutiers suïssos, i molt utilitzat pels músics de carrer. 

El 24 de juliol serà un vespre de monòlegs feministes, a càrrec d'Ana Polo i Oye Sherman (Maria Rovira). Dues monologuistes molt presents en l'actualitat de l'escena metropolitana que s'estan fent un lloc en un àmbit molt masculinitzat i que a banda de demostrar el seu talent còmic hi troben una escletxa perfecta per reivindicar la lluita per la igualtat de gènere. 

Les dues últimes escenes fresques tindran lloc l'últim dimecres de juliol i el primer d'agost i aniran maridades amb vi. El 31 de juliol s'alçaran les veus de joves artistes locals amb l'espectacle 2Rombos, relats per adults. Seran les veus d'Ariadna Canals, Mireia Sanabria, Marc Fernández i Mariona Rios, amb els seus relats musicats que es podran degustar amb diferents varietats de vi per gentilesa del celler Domènech i Vidal. El 7 d'agost hi haurà l'actuació del quartet TAK! Es tracta d'un quartet de jazz contemporani, format per quatre joves músics, dos d'ells penedesencs, actius dins l'escena musical barcelonina. Aquest dia, també estarà maridat amb diferents varietats de vi del celler Planas Albareda. 

Durant tots els dies del cicle, el pati de La Nau s'ambientarà i s'adaptarà a cada espectacle perquè el públic assistent pugui gaudir-los, tot aprofitant la posta de sol. També hi haurà servei de bar, el qual anirà a càrrec de diverses entitats i col·lectius juvenils de la vila. 

Tot plegat, servirà per engegar el que serà la programació cultural de La Nau que, de manera trimestral, oferirà diferents propostes d'activitats artístiques al públic jove, amb l'objectiu que La Nau també sigui un espai de promoció i creació juvenil. 

Més informació a http://joventut.vilafranca.cat i les xarxes socials de Joventut Vilafranca.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 11/07/2019


Segueix-nos a :