Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
22/10/2019

Reempresa dona continuïtat al teixit comercial de Vilafranca del Penedès aconseguint la cessió d’un nou negoci

Reempresa

El 50% dels negocis traspassats amb el suport d’aquest servei corresponen a negocis que busquen compradors per motius de jubilació dels seus propietaris.

L'últim cas d'èxit en el que ha intervingut el Programa Reempresa és el de la històrica botiga Nens i Nenes, ubicada a la plaça de l'Oli des de fa més de 30 anys i especialitzada en el món dels nadons. La Dolors, la seva propietària, es plantejava tancar el negoci, després de tota una vida al capdavant, per raons de jubilació i és aquí, quan a través de Reempresa, la Montse va veure una oportunitat per ampliar el seu negoci, traslladant la botiga La Panxamama, des de la rambla de la Girada cap a la ubicació on fins ara hi havia la botiga Nens i Nenes. 

L'entesa entre les parts va ser molt ràpida, fruit d'això, la nova botiga de la Panxamama ja ha obert portes a la seva nova ubicació a la plaça de l'Oli, amb una imatge i un local totalment renovats, amb més superfície de venda i un ampli catàleg de productes per continuar donant un servei especialitzat en el món dels nadons a Vilafranca del Penedès.
El Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca, treballa des del 2014 oferint el servei Reempresa, un programa destinat a fomentar la continuïtat del teixit empresarial. Els usuaris d'aquest servei gaudeixen d'un servei integral de consultoria i mediació gratuït en tot el procés de transmissió del negoci, des de la posada en contacte de les parts fins a la firma del contracte. 

Fins a la data, a través d'aquest servei, s'ha intervingut i assessorat amb èxit en la transmissió de 32 negocis a l'Alt Penedès, aconseguint salvaguardar 85 llocs de treball i suposant una inversió induïda de gairebé 2 milions d'euros euros al territori.

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 22/10/2019


Segueix-nos a :