Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
11/06/2019

Arriba la programació d'estiu a l’espai jove La Nau

 cartell La Nau   cartell de la programació estiuenca de La Nau

Les activitats s'adrecen a joves a partir dels 13 i fins als 30 anys, si bé cal consultar les franges d'edat de cada activitat, ja que cadascuna s'adreça a una franja d'edat concreta: 13–17 anys, 15–17 anys, 15/16-20 anys, 16 – 30 anys, 25–30 anys.

Després de dotze edicions del Jovestiu, el que fins ara era la programació d'estiu per a joves que organitzava la regidoria de Joventut, enguany es transforma i s'amplia significativament amb la programació d'estiu de l'espai jove La Nau. D'aquesta manera, arrenca la programació estable d'activitats al nou equipament, que s'anirà desenvolupant durant tot l'any. Aquest serà el primer estiu de La Nau, l'espai jove que va obrir portes el mes de febrer passat, i l'objectiu és que aquests pròxims mesos d'estiu siguin molts els i les joves que s'hi apropin i participin en les activitats que es proposen. 
L'horari d'estiu de La Nau es posarà en marxa a partir del 17 de juny, i fins al 15 de setembre: de dilluns a divendres, matins, de les 10 a les 14h, i les tardes, de les 17 a les 22h. Els dissabtes, tarda, de les 17 a les 22h.
La programació s'estructura en l'eix educatiu i l'eix cultural. L'Eix educatiu inclou un total de 39 activitats formatives distribuïdes en les diferents franges d'edat, entre cursos, tallers, i monogràfics, amb diversos formats i continguts. Aquestes activitats requereixen inscripció prèvia, ja que tenen places limitades. Més de la meitat són gratuïtes, i la resta estan parcialment finançades a fi que siguin igualment accessibles als i les joves. Els preus de les activitats de pagament oscil·len entre els 5 i els 25 €.
Dins d'aquest ventall d'activitats, s'inclou una programació especialment pensada per als i les joves adolescents d'entre 13 i 17 anys com Joves agents per la transformació de la perspectiva de gènere; Club de lectura i escriptura; Iniciació al monitoratge en el lleure; Iniciació al monitoratge esportiu; Shuffle Dance; Màgia (iniciació); Cuina sense pares; Il·lustració; Joves agents per la salut; Manga; Game Lab (disseny de videojocs); Songwritting; ImplicART, Teatre social; Pintura mural/graffiti; i Iniciació a la narrativa.
La resta, vint-i-quatre propostes més, s'adrecen a la franja d'edat pròpiament juvenil, d'entre 16 i 30 anys, tot i que cal consultar la franja d'edat de cadascuna de les propostes. Són Mindfulness, gestió de l'estrès;
3 activitats informatives del cicle Volta'l sobre mobilitat internacional per a joves (Volta sense quartos,Intercanvis juvenils i Recursos pràctics per viatjar); Introducció a la llengua de signes; Swing; Malabars; Videoclip i edició de vídeo; Bijuteria creativa; Ceràmica per a bijuteria experimental; Dansa oriental i creativa; Art floral; Manipulació d'aliments; Fotografia bàsica; Parlar i expressar-se en públic; Tattos i piercings; Disseny de pàgines web amb wordpress; Grup de conversa en anglès; Programació amb arduino; Reutilitza la teva roba!; Confecció de compreses de tela; Alimentació saludable a l'abast de tothom; Restauració de mobles; i Taller de fabricació artesanal.
En l'Eix cultural s'hi troben propostes estiuenques de lleure i cultura juvenil. S'hi trobarà una oferta d'oci alternatiu atractiva i variada. Per als i les joves adolescents hi haurà diferents activitats obertes i gratuïtes que no requeriran inscripció prèvia, previstes la majoria d'elles en horari de tarda i vespre, de dilluns a dissabte: cinema, torneig de futbol, discoteca, actuacions de teatre, ball, etc.

Més informació i inscripcions
Tota la programació ja es pot consultar al web de joventut.vilafranca.cat (en l'apartat: espai jove La Nau, programació d'activitats) des d'on també es pot realitzar les inscripcions en línia d'aquelles activitats que ho requereixin.
Per a qualsevol dubte contactar directament amb l'espai jove La Nau a través del seu telèfon 93 768 38 68, de correu electrònic lanau@vilafranca.org, o seguir les xarxes socials del servei de Joventut (Instagram Facebook i Twitter), a través del perfil Joventut Vilafranca.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 11/06/2019


Segueix-nos a :