Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
14/10/2020

Divendres arriba Flyhard Produccions amb l’obra Lo Nuestro guanyadora del Premi Teatre Barcelona al Millor Text Original

Lo nuestro

Una comèdia fresca, honesta i divertida de l’escriptora, actriu i dramaturga Eu Manzanares.

El divendres 16 d'octubre a les 20.30h podrem veure Lo nuestro, la primera de les obres de la Flyhard Produccions que es duran a terme aquesta temporada al Teatre Cal Bolet. 

L'argument de Lo Nuestro ens situa en una Nit de Cap d'Any, una nit per estar en família i celebrar en harmonia l'arribada d'un nou any. Una nit per fer balanç de l'any que acaba i demanar nous desitjos per al que comença. Però tots podem somiar en gran? O hi ha qui només pot tenir somnis que càpiguen dins una nou? 

Guerrero Fernández, una família d'un barri obrer, ja tenen la taula parada, el raïm a punt i la tele posada per veure les campanades. Tenen moltes ganes de donar la benvinguda a un nou any, on esperen que canviï la seva sort perquè els Guerrero Fernández no som pobres. Humils. Però pobres, NO.

Text seleccionat a la convocatòria de textos 2019-2020 i guanyador del Premi Teatre Barcelona al Millor Text Original.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 14/10/2020


Segueix-nos a :