Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
19/09/2019

Jornada formativa sobre la protecció dels animals

Full informatiu

La Mancomunitat Penedès-Garraf i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès organitzen una jornada per promoure la protecció dels animals de companyia.

El proper divendres 27 de setembre al matí, el CAAD Penedès impulsa una jornada formativa sobre la protecció dels animals. La jornada es realitzarà de 9 a 13h, a l'Enològica de Vilafranca, i tractarà dos temes relacionats amb la protecció dels animals:
* els drets dels animals en l'àmbit legal i com actuar davant la sospita de maltractament
* la gestió de les colònies controlades de gats

Valentina Mariotti, veterinària i etòloga animal, i Laia García, advocada especialista en dret animal, conversaran sobre com actuar davant el maltractament animal i el seu marc legal. 
Gabriel Bustillo, veterinari de la Fundació protectora d'animals d'Astúries, parlarà de les noves tendències en la gestió de colònies urbanes de gats de carrer, aprofundint coneixements sobre els gats ferals. 

La sessió s'adreça a voluntariat i entitats animalistes, alimentadors i alimentadores de gats de carrer, col·lectiu veterinari, personal de l'administració que presta serveis relacionats amb la gestió dels animals de companyia i totes aquelles persones interessades en la temàtica. 

Les inscripcions són gratuïtes en aquest enllaç.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 19/09/2019


Segueix-nos a :