Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
16/05/2019

Es lliuren els premis a les millors solucions innovadores per a l’Ecosistema d’Innovació

Durant l'acte, aquest divendres, les persones interessades que han presentat solucions faran una breu explicació de les seves propostes.

Divendres 17 de maig, a les 17h, en el marc de les Fires de Maig, es farà el lliurament dels premis de la primera edició de la crida de l'Ecosistema d'Innovació, programa que es duu a terme en el marc del Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). 

El Servei de Promoció Econòmica amb aquesta iniciativa va encetar el 2018 una nova línia de treball per la promoció i cerca de propostes innovadores per a l'economia circular i la sostenibilitat. Un programa basat en la crida i la cerca solucions, millores i oportunitats de negoci pel sector agrari i agroalimentari amb l'objectiu que aquestes, un cop escollides, es podran prototipar, provar i promocionar. Els reptes en els quals es podien presentar solucions en la primera edició d'enguany han estat 3: solucions d'optimització de l'ús de l'aigua, per a la mitigació i l'adaptació del canvi climàtic, i per a la producció i el consum de productes saludables. 

Durant l'acte, les persones interessades que han presentat solucions faran una breu explicació de les seves propostes en format elevator pitch (exposicions de 4 minuts). Tot seguit es desvetllarà quines han estat les propostes guanyadores que es prototiparan i promocionaran a la fase següent del programa. El lliurament de premis anirà a càrrec del regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort. 

Aquesta jornada es farà a l'espai DEMO del pavelló de l'automoció de les Fires de Maig.
 
Més informacióAjuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 16/05/2019


Segueix-nos a :