Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
29/08/2020

L’Ajuntament de Vilafranca anul·la les recepcions institucionals per risc d’aglomeracions.

Ajuntament de Vilafranca

L'Ajuntament de Vilafranca torna a fer una crida a la responsabilitat de tothom i demana que demà tothom actuï respectant escrupolosament les mesures de seguretat per evitar la propagació de la covid19.

Atesos dels actes irresponsables que han tingut lloc aquest dissabte a Vilafranca, on s'han produït aglomeracions que han posat en risc la salut pública, i que s'han dut a terme de forma espontània per una part de la ciutadania sense tenir cap permís ni autorització municipal, l'Ajuntament de Vilafranca ha decidit anul·lar les recepcions institucionals que s'havien de celebrar demà al Saló de sessions de l'Ajuntament davant del risc que es produeixin noves aglomeracions.

En aquests actes institucionals, l'alcalde, Pere Regull; el regidor de Cultura, Ricard Rafecas, i les Administradores i Administradors d'enguany havien de rebre un representant de cada ball i els presidents i caps de colla dels Falcons i de les colles castelleres locals.

Crida a la responsabilitat
Així mateix, l'Ajuntament de Vilafranca torna a fer una crida a la responsabilitat de tothom i demana que demà tothom actuï respectant escrupolosament les mesures de seguretat per evitar la propagació de la covid19.

En aquest sentit, s'avisa que demà la novena de Sant Fèlix es celebrarà a porta tancada, que el Sant no sortirà en cap moment de l'església i que no hi haurà cap castell de foc. Per aquest motiu, es demana que només hi vagin aquelles persones que tenen feta la reserva d'entrada. La resta de persones, poden seguir la novena a través de Penedès Televisió.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 29/08/2020


Segueix-nos a :