Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/05/2020

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca ajornen la programació de juny

Espectacles ajornats

Amb els espectacles de juny ajornats es posa fi a la temporada d’espectacles.

El Teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal de Vilafranca han decidit ajornar la programació dels espectacles del mes de juny davant de la impossibilitat de seguir amb l'activitat de la programació a causa del la crisi provocada per la COVID19.
Amb els ajornaments, ja anunciats, dels espectacles dels mesos de març, abril i maig i finalment de juny, el Teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal de Vilafranca donen per tancada la temporada de teatre, música i dansa de febrer a juny de 2020. 

Des de l'organització s'ha fet un esforç en la reprogramació a la tardor dels espectacles cancel·lats. Finalment, ha estat possible trobar noves dates de tota la programació ajornada per tal que es pugui gaudir de totes les propostes anunciades.

Espectacles afectats:
MES DE JUNY
-Rodrigo Cuevas amb l'espectacle Trópico de Covadonga
-Peix de la companyia Hotel Iocandi
-Liceu a la Fresca

Les entrades adquirides seran igualment vàlides. En el cas que algun espectacle no es pugui reprogramar o que no sigui possible assistir-hi, properament s'informarà del procediment de retorn de les entrades.

Les noves dates dels espectacles es poden trobar a: https://espectacles.vilafranca.cat/  

El Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca convida a descobrir les diverses propostes i iniciatives dels equipaments culturals del nostre país i d'arreu del món per aquests dies de confinament que es van compartint mitjançant el web i les xarxes socials d'Espectacles Vilafranca.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/05/2020


Segueix-nos a :