Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/12/2018

Carme Ruscalleda reivindica la cultura gastronòmica del Penedès al pregó de la Fira del Gall 2018

Pregó Fira del Gall

La xef ha destacat la gran importància de la carn del ploma al món gastronòmic per la seva riquesa organolèptica i per la seva versatilitat culinària

La xef Carme Ruscalleda ha estat l'encarregada de pronunciar el pregó de la Fira del Gall 2018 que enguany celebrarà la seva 354a edició. En el seu discurs, Ruscalleda ha reivindicat que “cal aconseguir que la carn de ploma sigui present al calendari gastronòmic tot l'any, una tasca que no només recau ens els professionals, sinó també en els consumidors”.

La xef del restaurant Sant Pau de Sant Pol, que acumula set estrelles de la Guia Michelin, també ha lloat la qualitat del Gall del Penedès i ha destacat “la necessitat de fer pedagogia dels productes del territori tant a casa com a l'escola per tornar a posar en valor els productes típics”. Carme Ruscalleda ha tancat el seu discurs agraint l'oportunitat de ser pregonera de la Fira del Gall i fent valer la cultura i la tradició gastronòmica del territori.

L'acte ha comptat també amb la presència de l'alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, que ha destacat l'alta qualitat dels productes del territori penedesenc i ha reclamat la “necessitat de defensar-los més enllà de la comarca”. A més ha animats als vilafranquins i vilafranquines a visitar la Fira del Gall i gaudir de les mostres, tastos i activitats organitzades.

La Fira del Gall, un escenari emblemàtic per a la promoció del Gall del Penedès i de la gastronomia i els vins de la comarca, obrirà les portes de la seva 354a edició aquest proper cap de setmana al Parc de Sant Julià de Vilafranca del Penedès.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/12/2018


Segueix-nos a :