Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
10/01/2019

Avís per situació de risc de fred

Consells per a la població en cas d'onada de fred.

Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, correspon emetre un Avís de risc per Fred

La temperatura mínima baixarà lleugerament o puntualment moderadament en les properes hores, per la qual cosa es fa difusió d'alguns consells per a la població en cas d'onada de fred

- A casa, tingueu preparat un transistor, piles de recanvi, llanternes, aliments calòrics, combustible de calefacció i una farmaciola, amb una reserva mínima de medicaments per a la gent gran i els malalts crònics i de tipus respiratori.
Vigileu que els aparells de calefacció estiguin en bon estat per evitar la mala combustió.   

- Eviteu els canvis sobtats de temperatura i eviteu que surtin al carrer els nadons, la gent gran i aquells que pateixin malalties respiratòries. Vestiu-vos amb roba i calçat adequat per a temperatures baixes i protegiu-vos la cara i el cap.
Adeqüeu al fred l'activitat professional, esportiva i de lleure a l'exterior, si feu esforços físics intensos correu el perill de patir una lesió. 

- Cal que us mantingueu informats de les previsions del temps i de les instruccions. Estigueu atents als vostres familiars o veïns que es trobin en situació de vulnerabilitat, especialment gent gran, perquè es protegeixin dels efectes del fred. I en situació d'emergència seguiu les informacions i les indicacions de les autoritats. Informeu-vos a través dels mitjans de comunicació i si necessiteu ajut durant l'emergència, truqueu al 112. 

En aquest enllaç podeu consultar els consells per a la població en cas d'onada de fred.


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 10/01/2019


Segueix-nos a :