Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
12/09/2019

Conferència instituccional de l'Onze de Setembre

Conferència institucional

Carles Campuzano exposa els 3 trets que considera necessaris per avançar en la construcció de Catalunya: identitat, pactisme i l'abordatge dels reptes socials.

El polític vilanoví Carles Campuzano va pronunciar la conferència institucional d'aquest any a Vilafranca en motiu de la Diada Nacional de Catalunya. L'acte va omplir el saló de plens de l'Ajuntament, el dimarts 10 de setembre al vespre.

En la seva intervenció, Campuzano va parlar del que considera són les tres necessitats per a la construcció de El país de demà, el títol de la seva conferència. Va assenyalar el sentiment de pertinença, la pràctica del pactisme i la vinculació del projecte nacional als reptes socials com als tres punts imprescindibles per al futur immediat de Catalunya.

L'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va adreçar-se al conferenciant un cop acabat el discurs, destacant "la dificultat de fer un discurs inclusiu com el d'avui, en un moment com l'actual", i va coincidir amb Campuzano en la necessitat de diàleg ”que s'ha de buscar, tot i que es fa molt difícil en un temps d'injustícia amb presos polítics i exiliats". 

En acabar la conferència, la Corporació municipal va fer una ofrena floral al monument en honor al president Lluís Companys, a la rambla de la Girada.

Podeu veure la transmissió de l'acte a RTVV i en aquest enllaç, hi trobareu més fotografies de l'acte
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/09/2019


Segueix-nos a :